Det skriver forældrene

Felix's mor skriver:
“VERDENS BEDSTE DAGPLEJEMOR HAR PLADS TIL NYT BARN! Da vi skal flytte fra Solrød og vores søn dermed skal rykke institution, bliver der nu en ledig plads hos den skønneste private dagplejemor, Pernille Breinholdt Jepsen. Pernille har Nille’s Spilopper som er en tryg, kærlig og rummelig dagpleje, hvor betegnelsen spilopper er helt på sin plads. Pernille er fantastisk til at udvikle børnenes motorik igennem leg, sang og andet sjov (hendes stue ligner nærmest legejunglen i Køge;-)), og man bliver mødt af sang og grin når man henter sit barn. Pernille har en enorm tålmodighed og vogter over sine små spilopper med nærhed og omsorg, som en anden hønemor, hvor der altid er plads til alle kyllingerne under hendes vinger. Vores dreng har altid været glad og tryg når vi har afleveret og hentet ham – hvad mere kan man ønske sig?! Jeg vil egentlig bare gerne slå et slag for skønne Pernille, som vi desværre ikke har kunne overtale til at flytte med os. Kontakt endelig Pernille på 23 24 99 55 og giv dit barn den mest trygge og sjove start på institutionslivet.”
Clara's forældre skriver:
“Vi flyttede til Solrød sidste år og ledte med lys og lygte efter en dagplejeplads til vores datter, Clara. Vi var så heldige at få kontakt med Pernille og efter det første besøg hjemme hos hende var vi slet ikke I tvivl om at vores datter ville trives i hendes vidunderlige hus. Pernille er professionel og enormt omsorgsfuld og vi føler os meget trygge ved at efterlade vores datter hos hende. Det er tydeligt at Clara glæder sig til at komme over til ‘Nille’s hus’ om morgenen og hun er altid i højt humør når hun bliver hentet igen. Pernille har altid været meget fleksibel og imødekommende og vi har altid kunnet regne med hendes gode råd og ikke mindst hendes hjælp til Clara’s fortsatte udvikling. Derudover er vi så heldige at Pernille hver dag sender os billeder fra dagen der gik via vores WhatsApp gruppe, så vi kan følge med i hvilke aktiviteter Clara har deltaget i. Det er helt tydeligt at børnene hygger sig og får meget ud af dagene så derfor kan vi selvfølgelig kun varmt anbefale Pernille.”
Liva's forældre skriver:
“Kære kommende forældre. Vi vil på det varmeste anbefale Nille’s spilopper, som privat pasnings ordning. Fra det første møde med Pernille og hendes familie, har vi oplevet en hjertevarm kvinde og en dejlig familie. Noget af det der betyder rigtig meget for os som forældre, er det gode samarbejde og sparringen omkring vores datter Liva og hendes trivsel. Især indkøring viste sig at være en større og sværere omvæltning for Liva end forventet. Det ”normale” indkøringsprogram matchede slet ikke Livas behov. Pernille taklede hele situationen meget professionelt og med stor forståelse og empati. Liva blev mødt i øjenhøjde med alt den kærlighed og omsorg, som hun havde brug for. Vi tog en dag ad gangen, og aftalte fra dag til dag, hvordan vi skulle gribe morgendagen an. De bekymrede forældre troede aldrig det skulle gå, men efter to ugers indkøring (som alle andre), blot med ”eget” program vendte billedet. Liva havde nu mod på livet som dagplejebarn og blot få uger senere, kunne det ikke gå stærkt nok med, at komme over i Pernilles arme ved aflevering. Derudover sætter vi som forældre, rigtig stor pris på de daglige aktiviteter, ude som inde, det daglige varme måltid, samt ”tavlen” hvor dagens aktiviteter, måltider og sovetider bliver noteret. Nille’s spilopper er en dagpleje, hvor der er tid, ro, varme og omsorg for det enkelte barn. Et sted hvor man altid føler sig velkommen og et sted hvor barnet kan vokse, lære og udvikle sig. Måden Pernille taler til og om børnene er velovervejet og respektfuld. Børnene bliver alle rummet og får lov til at udfolde sig og være ”skøre” men med kærlige grænser. Mere kan vi ikke ønske os som forældre.”
Rebecca's mor skriver:
“Står du/I og mangler en plads til jeres guld, så kan jeg varmt anbefale Pernille. Vores datter har nærmest ikke tid til at få tøjet af ved aflevering og er halvt på vej ind i stuen for at lege. Her er tumling til motorisk udfoldelse virkelig prioriteret højt, hvor tumlingepuder i stuen indbyder til dette. Pernille har et stort hjerte med masser af omsorg og møder hvert barn indenfor deres behov og udviklingstrin. Børnene kommer tit løbende ind i Pernilles arme ved aflevering og vores datter er simpelthen så glad for at være under disse trygge omgivelser. Børnene får varm mad hver dag og de tager tit på ture eller leger ude i haven (hvor et stykke er ved at blive ombygget med nye legemuligheder) Pernille er uddannet pædagog og har 20 års erfaring med i rygsækken. Jeg har været tryg ved at aflevere min datter fra dag et af og har de stærkeste anbefalinger herfra.”
Anker's forældre skriver:
Vi kunne ikke have valgt et bedre sted til vores barn end Nille’s spilopper. Som 3. gangs mor har jeg før oplevet både dagpleje og vuggestue på nært hold. Det har ind imellem været en blandet fornøjelse og som forældre har jeg ind imellem følt at jeg ikke blev hørt eller mine børns behov ikke kunne imødekommes. Derfor har det også været en meget anderledes oplevelse at have yngsten Anker i dagpleje hos Pernille. Her er vi ALTID blevet hørt og Ankers behov er ALTID blevet imødekommet. Vi er blevet imødekommet på alle de ønsker vi havde, fx at bruge stofbleer og stofklude istedet engangsbleer og vådservietter. Økologisk mad så vidt det er muligt. Soverytmen er fulgt og langsom indkøring efter Ankers behov, lange farvel om morgenen uden gråd etc. Tryghed, varme, empati og omsorg vægtes højt hos Pernille. Jeg har ikke et eneste negativt ord at sige, kun de varmeste og bedste anbefalinger. Vi elsker Nille’s Spilopper!