Indmelding og venteliste

OBS!
Jeg er i øjeblikket på barsel og starter op igen i december 2021.

Der er ledige pladser tilbage med mulighed for opstart fra 1. Februar eller i månederne derefter.

Det er en god idé at tage stilling til, hvem man ønsker der skal passe sit barn, så tidligt som muligt, gerne allerede i graviditeten eller så snart I ved hvornår I cirka ønsker plads fra, da chancen så er større for, at få den plads I ønsker.

Indmelding foregår gennem mig og det gøres ved, at I først og fremmest tager kontakt og at I derefter kommer forbi til et uformelt møde, så vi kan møde hinanden og I kan se stedet.
Jeg vil på mødet fortælle lidt mere om hvem jeg er og hvordan jeg arbejder, så I kan få et mere personligt indtryk af mig og hvad jeg står for og I er selvfølgelig også velkomne til at stille alle de spørgsmål I skulle have lyst til.

Hvis I er interesseret i at få pladsen, kontakter i mig igen og vi underskriver en kontrakt, så I ved at I er sikret en plads, når jeres barn skal starte i dagtilbud.

I kan til hver en tid ringe eller skrive for at komme på et uformelt besøg og I kan derefter beslutte om Nille’s Spilopper er stedet for jer.

Kontakt mig for nærmere aftale eller for at blive skrevet på listen.