Lidt mere om Nille’s Spilopper

Jeg arbejder i eget hjem og kan have op til 5 børn. Børnene er i alderen fra 9 mdr. og op til 2 år og 10 mdr. I får et kommunalt tilskud, der dækker op til 75 pct. af lønnen og der føres tilsyn af kommunen.

Jeg bor sammen med min mand Jonas, mine 2 bonus børn Albert og Iben på henholdsvis 14 og 12 år, vores datter Naya på 4 1/2 år og vores hund Bailey på 9 år.

Vi bor i et dejligt hus med skønne omgivelser, som vi løbende laver forbedringer på, bl.a. har vi inden for de seneste år fået sat hegn op, lavet et par nye flise terrasser og en træterrasse, fået lavet sandkasse og en løbe/kælkebakke m.m.
Alle disse forbedringer laver vi bl.a. så vi kan få endnu bedre plads til alle Jeres pragtfulde børn og så børnene har endnu bedre udfoldelses muligheder.

For nærmere uddybning om, hvad jeg ligger vægt på i min hverdag med børnene, se pkt. om Dagligdagen og for et mere fagligt aspekt, så se pkt. Det faglige perspektiv.

I er også meget velkomne til at sende en mail eller ringe, hvis I vil høre mere eller komme forbi til et uforpligtende møde – se mere under pkt. Kontakt.