Ved sygdom og vaccine

VED SYGDOM

VED BARN SYG

I tilfælde af at Jeres barn bliver syg, skal I ringe og meddele det.

Der tages kun mod raske børn. Det er børn, som kan følge dagligdagen i dagplejen.

Raske børn er feberfrie børn i mindst et døgn.

Jeg gør opmærksom på, at der ikke må afleveres børn, som har fået smertestillende samme dag. Dette kan være farligt for barnet, hvis barnet kommer til skade.

Hvis barnet lider af diarre, øjenbetændelse og er meget forkølet eller lignende, afvises dette.

I tilfælde af at ovenstående konstateres i løbet af dagen, kontakter jeg forældrene, og barnet skal hentes hjem.

Ovenstående forholdsregler er bl.a. til for at undgå spredning af evt. sygdom til andre børn eller mig.

HVIS JEG ER SYG

Meddeler jeg jer herom, så tidligt som muligt, så I har mulighed for at finde en anden pasningsløsning.

VACCINATIONS POLITIK

Min vaccinations politik er, at alle børn der går hos Nille’s Spilopper SKAL følge det danske vaccinationsprogram, som er beskrevet nedenfor.

I det danske vaccinationsprogram vaccineres der mod 10 sygdomme. Følger et barn det danske vaccinationsprogram, er barnet godt beskyttet mod at få disse sygdomme. Sundhedsstyrelsen anbefaler, at børn i Danmark bliver vaccineret mod følgende sygdomme:

Vaccinationerne er gratis og vaccinationerne gives hos praktiserende læger.

Effekten af vacciner:
Alle vacciner i det danske vaccinationsprogram beskytter mod alvorlige sygdomme. Før 1943, hvor man indførte vaccination mod difteri, havde vi i Danmark op til 14.000, som blev syge af den ofte livstruende luftvejsinfektion. I dag ser man sjældent sygdommen, selvom man stadig kan blive smittet i udlandet.

DET SKRIVER FORÆLDRENE:

Anker’s forældre skriver:
"Vi kunne ikke have valgt et bedre sted til vores barn end Nille’s spilopper. Som 3. gangs mor har jeg før oplevet både dagpleje og vuggestue på nært hold. Det har ind imellem været en blandet fornøjelse og som forældre har jeg ind imellem følt at jeg ikke blev hørt eller mine børns behov ikke kunne imødekommes.
Derfor har det også været en meget anderledes oplevelse at have yngsten Anker i dagpleje hos Pernille. Her er vi ALTID blevet hørt og Ankers behov er ALTID blevet imødekommet. Vi er blevet imødekommet på alle de ønsker vi havde, fx at bruge stofbleer og stofklude istedet engangsbleer og vådservietter. Økologisk mad så vidt det er muligt.
Soverytmen er fulgt og langsom indkøring efter Ankers behov, lange farvel om morgenen uden gråd etc. Tryghed, varme, empati og omsorg vægtes højt hos Pernille. Jeg har ikke et eneste negativt ord at sige, kun de varmeste og bedste anbefalinger. Vi elsker Nille’s Spilopper!"
Clara’s forældre skriver:
”Vi flyttede til Solrød sidste år og ledte med lys og lygte efter en dagplejeplads til vores datter, Clara. Vi var så heldige at få kontakt med Pernille og efter det første besøg hjemme hos hende var vi slet ikke I tvivl om at vores datter ville trives i hendes vidunderlige hus.
Pernille er professionel og enormt omsorgsfuld og vi føler os meget trygge ved at efterlade vores datter hos hende. Det er tydeligt at Clara glæder sig til at komme over til ‘Nille’s hus’ om morgenen og hun er altid i højt humør når hun bliver hentet igen.
Pernille har altid været meget fleksibel og imødekommende og vi har altid kunnet regne med hendes gode råd og ikke mindst hendes hjælp til Clara’s fortsatte udvikling. Derudover er vi så heldige at Pernille hver dag sender os billeder fra dagen der gik via vores WhatsApp gruppe, så vi kan følge med i hvilke aktiviteter Clara har deltaget i. Det er helt tydeligt at børnene hygger sig og får meget ud af dagene så derfor kan vi selvfølgelig kun varmt anbefale Pernille.”

BILLEDER AF VORES DAGLIGDAG:

Der er givet tilladelse til brug af billeder og videoer

KONTAKT MIG

I er meget velkomne til at sende en mail eller ringe, hvis I vil høre mere eller komme forbi til et uforpligtende møde.

Ring til mig eller udfyld kontaktformularen til højre.