Jeg hedder Pernille Breinholdt Jepsen. Jeg er 41 år og blev uddannet pædagog i 2008 og jeg har arbejdet med børn siden 1998.

Jeg er en meget udadvendt, positiv og omsorgsfuld person og jeg elsker at arbejde med børn.

Jeg bor sammen med min mand Jonas, mine 2 bonus børn, vores 3 fælles børn og vores hund Bailey på snart 10 år.

Vi bor i et dejligt hus med skønne omgivelser, som vi løbende har lavet forbedringer på, bl.a. har vi inden for de seneste år fået sat hegn op, lavet et par nye terrasser, fået lavet sandkasse og en løbe/kælkebakke m.m.
Alle disse forbedringer laver vi bl.a. så vi kan få endnu bedre plads til alle Jeres pragtfulde børn og så børnene har endnu bedre udfoldelses muligheder.

Jeg lægger stor vægt på at skabe tryghed og faste rammer for jeres børn. At give Jeres børn en god start på dagen med rolige omgivelser, nærvær og hygge. At give dem en hverdag med daglige aktiviteter og gode oplevelser.

Endvidere tillægger jeg forældresamarbejdet en meget stor værdi, da det er af stor betydning, at I føler jer trygge, når I afleverer jeres barn til mig, at I føler at I kan tale med mig om tingene også om eventuelle problematikker der kan opstå, se evt. mere under pkt. Det skriver forældrene.

For nærmere uddybning om, hvad jeg ligger vægt på i min hverdag med børnene, se pkt. om Dagligdagen og for et mere fagligt aspekt, så se pkt. Det faglige perspektiv.

I er også meget velkomne til at sende en mail eller ringe, hvis I vil høre mere eller komme forbi til et uforpligtende møde – se mere under pkt. Kontakt.